Schade, en nu?

Als u schade heeft, meld die dan zo spoedig als mogelijk. Dit doet u door het schadeformulier naar ons op te sturen. Vermeld daarbij ook het schadenummer, als dit al bij u bekend is.

Aanrijdingsschade

Vul met de tegenpartij ter plekke het Europees Schadeformulier in. Hebt u geen formulier? Noteer naam, adres, kenteken en verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Vraag ook de namen en adressen van eventuele getuigen. Maak een beschrijving van het ongeval, liefst met een schets of foto.

Diefstal, inbraak of vandalisme

Doe direct na ontdekking van de diefstal, inbraak of vandalisme aangifte bij de politie in de plaats waar de diefstal heeft plaatsgevonden. Zorg ervoor dat u een kopie van de aangifte meekrijgt. Meldt de diefstal of schade telefonisch aan ons. Vul het Europees Schadeformulier in en stuur het op.

Ruitschade

Het is niet nodig ruitschade te melden voordat u deze laat herstellen. Ook hoeft u geen Europees schadeformulier in te vullen.
U dient de ruitschade te laten herstellen bij één van de ruitschadeherstelbedrijven die op uw groene kaart staan.

Tips bij schade

Maak voor uzelf foto's van de situatie en de schade, dit maakt het geheel duidelijker en u heeft altijd iets achter de hand. U hoeft de foto's niet met het schadeformulier mee te sturen. Ook getuigenverklaringen kunnen waardevol zijn.