Wat is gedekt met een verhaalsrechtsbijstandsverzekering?

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Wij werken samen met gespecialiseerde juristen. Met onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers kunt u rekenen op juridische belangenbehartiging door specialisten. Zij zullen - in overleg met u - de nodige actie ondernemen richting de tegenpartij. De dekking geldt in geheel Europa en in de landen rondom de Middellandse Zee.

Voorkom juridische verkeersellende

Stel u wilt uw nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en u rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in uw dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol.

Of u krijgt een aanrijding met een derde partij. U weet zeker dat de derde partij fout zit en diegene heeft dit ook direct aangegeven, maar ineens veranderd de stemming en geeft de derde partij u de schuld van de aanrijding.

Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarbij u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers helpt daarbij!